En leilighet, treløsninger

Trenger du forskjellige lagringsløsninger, eller vil du ganske enkelt at det samme temaet skal løpe gjennom møblene i hjemmet ditt?

 

Her kan du hente litt inspirasjon fra en annen privat kunde som har valgt tre forskjellige møbler til leiligheten hans, og oppnådd en jevn design og løse lagring ikke bare på en praktisk, men også stilig måte. Både stuen og soverommet har fått et moderne utseende med hyller, hengende etter lamper, nattbord, samt en stor garderobeløsning med både hyller og henging.

Den minimalistiske utformingen av 'John' -hylla skaper et rått industrielt utseende, åpenhet og god lagringsplass for både praktiske gjenstander og dekorative gjenstander du vil vise frem.

Hylder til Væg I Sort Jernrør og træ

Nærbilde av Væghængte Hylder I Mørke Vandrør OG Mørkt Træ

På soverommet er kroker til sengelyktene installert, i tillegg til et par av våre mindre hyller som nattbord. Kombinasjonen skaper et sammenhengende inntrykk og design, og gir både ro og frigjør plass.

Ophæng i Jern til Sengelampe og et SENGEBord I Mørke Vandrør OG Træ

Endelig har den private kunden valgt en garderobeløsning med tre rader, med fire hyller og fire hengende skinner eller kroker, sammen med en ekstra John -hylle som en topphylle. Dette gir god plass til å henge klær, kurver, tilbehør, sko, etc.

GARDEROBELØSING MED HÆNG OG HYLDER I MØRKE VANDRØR OG TRæ

Garderobe I Sort Jernrør OG Træhylder

Garderobe Med Ophæng OG Hylder

Nærbilde av Garderobe I Mørke Jernrør OG Træhylder

Nærbilde af hæng og hylde i mørke vandrør og mørkt træ

Nærbilde av Garderobeløsning I Sute Jernrør OG Træhylder